Eén van de eindopdrachten van blok 3 (Locatiefotografie) is het maken van een drietal modefoto’s. Alhoewel ik er in eerste instantie wat tegenop zag (want wat weet ik nu in hemelsnaam van mode?) ben ik toch heel tevreden over het resultaat. Samen met mijn model heb ik eerst een moodboard gemaakt waarin stijl, kleuren en de elementen die qua kleding bij elkaar hoorden vastgesteld. Dit moodboard is daarna op de les besproken is en vervolgens zijn we een week of twee later samen op stap gegaan om een modeshoot te doen op locatie.

De opdracht was om minimaal één binnen- en één buitenfoto te maken en de derde naar keuze. Daarnaast moeten de foto’s gemaakt worden met één model in drie verschillende outfits die wel goed bij elkaar passen qua stijl. Bijgaande serie foto’s ga ik indienen als uitwerking van de opdracht. In mijn Portfolio map zijn nog een aantal mooie foto’s te zien die ik tegelijkertijd heb gemaakt.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord