De oefening die we onlangs kregen was het maken van een reportage of een dag uit het leven vaan een persoon. Ik besloot om de boekpresentatie van Lisette Jonkman te nemen, waarbij de fotoreportage een verslag was van het bezoek van Kelly en Connie aan die bijeenkomst. Sowieso was het erg leuk om naar Amsterdam te gaan en Lisette weer te ontmoeten, maar Kelly, die een fan is van Lisette, had er heel veel zin in. Bijgaande foto’s geven de uiteindelijke reeks weer, nadat deze door mijn klasgenoten was beoordeeld en ‘opgeschoond’.
Ik had nog enkele leuke andere foto’s maar deze voegden niet genoeg toe aan het verhaal. En het blijft de kunst van het weglaten om tot de kern van het verhaal te komen.

 

Lisette schreef zelf ook een leuk verslag van de boekpresentatie. Kijk ook eens op haar blog en klik hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord